Nieuwe Jubileumbox TIEN

Naeckte Brouwers bestaat inmiddels ruim tien jaar en dat vieren we met een speciale reeks jubileumbieren. Proef nu de nieuwe serie...

TIEN is een zwart bier met tonen van chocolade, koffie, hazelnoten, rozijnen en vlagen van een rokerig houtvuur. Een deel van het bier heeft acht maanden gerust op Achentoshan Lowlander Whisky, Jim Beam Bourbon en Monte Alban Mezcal eikenhouten vaten. De vatgerijpte versies zijn alleen beschikbaar in deze feestelijke jubileumbox.

Mobirise

SPITS, craft pilsener

De topscoorder van Naeckte Brouwers is (voorlopig) éénmalig beschikbaar op blik. En wel een limited edition artist can om onze Oranje Leeuwen te steunen tijdens het WK. Het smaakvolle bier heeft een meer dan aangename balans tussen mout en hop en is een goede dorstlessers, maar ook goed om van te genieten.

Stijl: Pilsener
Alcoholpercentage: 5,0%
Drinktemperatuur: 4-6 ℃

Mobirise

Genomineerd voor Amstelveense Ondernemer van het jaar

Naeckte Brouwers is genomineerd als Amstelveense Ondernemer van het jaar en dit maakt ons uiteraard zeer trots. Een jury bepaald in november welke van de 12 genomineerde ondernemers wint. Er is bij deze verkiezing ook een publieksprijs en daar hebben we jouw hulp bij nodig om die te kunnen winnen.

Stemmen kan tot 1 november 2022 via: www.ovhj-amstelveen.nl/publieksprijs.

Stem je op ons? Bedankt alvast!

Mobirise

Wijnige sferen

25 mei zijn de Grape Ales gelanceerd van de Naeckt in het Wild serie.

Grape Ale is een relatief nieuwe bierstijl waarbij druivenpulp of druivenschillen gebruikt worden. Een Grape Ale is daarmee een soort tussenvorm tussen bier en wijn.

Samen met de wens om steeds duurzamer te worden, ligt ook lokale samenwerking ons aan het hart. Logischerwijs kwamen we uit bij Wijngaard de Amsteltuin. Er is meegeholpen bij het oogsten van de druiven en na het persen is het residu gebruikt om in het bier te macereren en het te laten vergisten tot een witte en rode Grape Ale. 

Mobirise

Weer prijs bij Dutch Beer Challenge 2022

Ook dit jaar wederom feest voor Naeckte Brouwers bij de Dutch Beer Challenge.

Ons brouwteam heeft drie medailles in ontvangst genomen tijdens de prijsuitreiking van de achtste editie van deze pretentieuze bierwedstrijd voor Nederlandse brouwers.

Brons voor Naeckte Bock en TIEN Barrel Aged Hennessy VS Cognac. Zilver voor Pontus Brewing - Allmouth.

Daar moet op gedronken worden... :-)

Mobirise

Het 1e Naecktstrand is geopend

ANNA opent het eerste Naecktstrand van Amstelveen! Lekker chillen met je voetjes in het zand, je hoofd in de zon en met een verfrissend bier in de hand.

Je vind het strand voor de deur van ANNA aan de Amsterdamseweg 22 in Amstelveen.

Smeer je goed in, hou je hoofd koel en drink voldoende...

Mobirise

10 jaar Naeckt

In tien jaar tijd is Naeckte Brouwers gegroeid! Van huurbrouwer tot volwaardige brouwerij met drie brouwlocaties, twee proeflokalen en een distilleerderij. Heugelijke jaren dus en dat vieren wij met de lancering van de gelimiteerde serie TIEN.

TIEN is een Russian Imperial Stout van 10%. Een deel van het bier heeft acht maanden gerust op Kilchoman Islay Whisky, Hennesy VS Cognac en Panama Rum eikenhouten vaten. De 3 verschillende vatgerijpte bieren zijn samen met de op fles gerijpte versie en een uniek glas verkrijgbaar in een feestelijke jubileumbox.

Mobirise

Met blijdschap geven wij kennis van de geboorte van ons tullepke.

LIEVE
30 Augustus 2021
581,0 gram
22,6 cm
5,2%

Amberkleurig bier van hoge gisting. Lichtzoet, moutig met een vleugje karamel, eindigend met een verfijnd bitter.

De trotse brouwers Irene en Simon geven op 10 september vanaf 16.00 uur gelegenheid tot proosten bij Anna.

Mobirise

Naeckt in het Wild

Een nieuwe serie Amstelveense bieren gebrouwen met bijzondere wilde gistculturen. Deze bieren hebben unieke aromaʼs en spannende, complexe smaken ontwikkeld.

Haedi | Brett Saison 5,9%
Vier maanden gerijpt blond bier met kruidige aromaʼs, geur van stro, bloesem, groene appels.

Maia | Haverblond 5,9%
Vier maanden gerijpt blond bier met aardse
aromaʼs, rijp geel fruit, kruidigheid van bloesem.

Polaris | Grisette 3,3%
Licht friszuur bier met de zoetige geur van stro, gemaaid gras, geel fruit en citrusvruchten.

Mobirise

Nieuw: alcoholarm bier 0,3%

Na lang experimenteren en het brouwen van vele testbatches zijn we eindelijk tevreden en presenteren wij ons eerste alcoholarme bier LICHTEKOOI.

Sommigen kennen Lichtekooi wellicht nog als session IPA, maar het recept is volledig aangepast en nu een fris citrusachtig lichtblond bier geworden met slechts 0,3% alcohol geworden. We zijn er vooral trots op dat het ons is gelukt om een alcoholarmbier te brouwen welke niet de overdreven moutzoetigheid heeft die veel andere alcoholarme bieren wel kenmerkt. Het is een heerlijke doordrinker geworden voor de momenten dat je niet teveel alcohol kunt of wilt nuttigen.

Mobirise

Nieuwe bieren!

Eens in de zoveel tijd willen we weer wat nieuws. Een nieuwe klassieker, of een klassieker opnieuw uitvinden. De wil om wat nieuws te brengen heeft nu geresulteerd in drie bieren: nieuw, vernieuwd en opnieuw gebrouwen. En we laten jullie graag met deze bieren kennismaken.

Ruby - Red Ale 4,7%
Robijnrood, fris, zacht en moutig geurend bier.

Naeckte Non Framboos  8%
Karamel- en chocoladetonen uit de mout aangevuld met frambozen en rood fruit tonen.

Grand Cru 9%
Heerlijk verwarmend met noten, karamel, chocolade en donkere mouten.

Mobirise

Bokkenbox voor Amstelveense Bokkentocht

Vanwege de beperkende maatregelen ter preventie van COVID-19 is een tocht zoals voorgaande jaren helaas niet mogelijk. Om de voorgaande editie toch een vervolg te geven is gekozen voor de Bokkenbox waarmee je thuis 9 verschillende bokbieren kunt proeven en een voucher ontvangt voor een 10e bokbier in een van de deelnemende café's.

In de bokkenbox zitten allerlei goodies en een bockquiz en beleef je bij wijze van spreken dus alsnog een tocht, maar dan in de veilige thuisomgeving.

Lees hier meer over de bokkenbox...

Mobirise

Bestel de Naeckte & Friends bierbox

Voor onze brouwerij is vriendschap en saamhorigheid ontzettend belangrijk, bier drink je immers vaak in goed gezelschap! Daarom bieden wij graag bieren aan van bevriende brouwers.

Geniet met deze box naast de nieuwe session ale Meissa van Naeckte ook van heerlijke bierstijlen als een Island Ale van Fortuna Vlieland, Boekweit wit van de Gooise Bierbrouwerij en een blond bier van Fortbrouwerij Duits & Lauret.

Je kunt de Naeckte & Friends bierbox bestellen in onze webshop...

Mobirise

NIEUW: Naeckte Likeur

Deze eerste batch Naeckte Likeur is gemaakt met uit onze Naeckte Non gestookte alcohol en heeft een heerlijk zachte en rijke smaak van koffie, vanille, hazelnoten en chocola. Drink het puur bij de koffie of met een ijsklontje als aperitief.

De likeur bevat geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Bevat gluten, noten en 25% alcohol.

Je kunt de Naeckte Likeur bestellen in onze webshop...

Mobirise

Weer prijzen bij Dutch Beer Challenge 2020

Ook dit jaar zijn onze bieren weer in de prijzen gevallen bij de prestigieuze biercompetitie Dutch Beer Challenge.

Met Naeckte Brouwers ontvingen we bronzen medailles voor onze quadrupel 'Elegast' in de categorie Gerstewijn/Barley Wine en 'Naeckte Bock' in de categorie bock/dubbelbock.
Met ons merk Pontus ontvingen we een bronzen medaille voor de imperial smoked porter 'Allmouth' in de categorie Innovatie Rook.

Hiermee behoren we tot een selecte groep Nederlandse brouwerijen die drie of meer medailles wisten te behalen. Met deze resultaten wisten we ons wederom te presenteren als een absolute kwaliteitsbrouwerij.

Mobirise

Drink onze bieren thuis

15 maart 2020 was een vreemde dag. Door de sluiting van de horeca en overige Corona maatregelen van de overheid lag ons bedrijf opeens vrijwel stil. Horeca was gesloten en iedereen werd opgeroepen om vooral thuis te blijven. Vandaar onze oproep om ons te steunen en onze bieren thuis te drinken. Dat kan door deze te kopen bij lokale winkeliers of door deze te bestellen via onze nieuwe webshop.

Wij zijn zeer trots op de snelheid waarmee ons team het voor elkaar heeft gekregen om binnen een week na de sluiting van de horeca een webshop online te zetten en deze middels een grootschalige mediacampagne onder de aandacht heeft gebracht. Dit toont onze flexibiliteit in moeilijke tijden en onze teamspirit.

Bezoek onze webshop: https://naecktebrouwers.myonline.store/

Mobirise

Naeckte Brouwers nemen aandeel in Pontus

De Naeckte Brouwers nemen een aandeel van 50% en verstevigen daarmee het fundament van Pontus. De samenwerking die al ontstond bij de oprichting van Pontus Brewing in 2013 (als Brouwerij Pampus) wordt versterkt. Het past in de strategie en filosofie om de samenwerking te intensiveren omdat beide brouwerijen elkaar op diverse gebieden aanvullen. De uitdagende bieren van Pontus zijn een perfecte aanvulling op het assortiment van Naeckte Brouwers.

Pontus kan nu gebruik maken van het team van de Naeckte Brouwers en dus meer kennis delen op gebied van brouwen, marketing, sales en logistiek. Nando blijft het gezicht en de drijvende kracht van Pontus Brewing en gaat zich bezighouden met receptontwikkeling, verkoop en marketing.

Mobirise
Adres

Amsterdamseweg 22                     
1182 HD  Amstelveen

Brouwerij

Telefoon: 020 789 5689    
info@naecktebrouwers.nl 

Proeflokaal ANNA

Telefoon: 020 889 0731
contact@anna-amstelveen.nl
Reserveren: anna-amstelveen.nl

The site was built with Mobirise