Bokkenbox voor Amstelveense Bokkentocht

Vanwege de beperkende maatregelen ter preventie van COVID-19 is een tocht zoals voorgaande jaren helaas niet mogelijk. Om de voorgaande editie toch een vervolg te geven is gekozen voor de Bokkenbox waarmee je thuis 9 verschillende bokbieren kunt proeven en een voucher ontvangt voor een 10e bokbier in een van de deelnemende café's. Met de bokkenbox beleef je bij wijze van spreken dus alsnog een tocht, maar dan in de veilige thuisomgeving. 

De bokkenbox kun je bestellen op de webshop van Naeckte Brouwers via deze link. 

De derde Amstelveense Bokkentocht begint op donderdag 1 oktober 2020 om 16.00 uur met het tappen van de eerste Naeckte Bock in ANNA en eindigt op zaterdag 31 oktober 23.59 uur.

Mobirise

In de Bokkenbox vind je een selectie van negen bieren die je op eigen tempo kunt nuttigen. In de box tref je de prijswinnende Naeckte Bock van Naeckte Brouwers, maar ook de in kleine oplage gebrouwen Speculaasbock. 

Verder zitten in de box bieren van verschillende bevriende brouwers, zodat je in totaal 9 verschillende bokbieren kunt proeven.

Het tiende bier mag je gaan drinken in het café dat vermeld staat op de voucher. In de box zit eveneens het felbegeerde bokkentocht 2020
t-shirt, een heerlijk recept, een bockquiz, een opener, de bokkenfolder en een Naeckte Brouwers glas. 

De bokkenbox kun je bestellen op de webshop van Naeckte Brouwers via deze link

Mobirise

Bockquiz

In de bokkenbox vind je ook de bockquiz. Ieder deelnemend café heeft hiervoor een vraag geformuleerd. Heb je alle vragen juist beantwoord, je gegevens ingevuld en de kaart op tijd ingeleverd bij het café? Dan maak je kans op een verzorgde proeverij van Naeckte Brouwers.

Geniet vooral maar drink met mate. Wees bij het cafébezoek verantwoordelijk, reserveer, volg de aanwijzingen op en geef elkaar de ruimte.

Bestel jouw Bokkenbox tijdig via de webshop van de naecktebrouwers. De uitlevering start op 1 oktober aanstaande.

Mobirise
Adres

Amsterdamseweg 22                     
1182 HD  Amstelveen

Brouwerij

Telefoon: 020 789 5689    
info@naecktebrouwers.nl 

Proeflokaal ANNA

Telefoon: 020 889 0731
contact@anna-amstelveen.nl
Reserveren: anna-amstelveen.nl

This website was made with Mobirise