Kom bier proeven! 

In ons proeflokaal ANNA, in de voormalige Annakerk, kun je onze vaste bieren en enkele exclusief voor het proeflokaal gebrouwen bieren proeven. In totaal hebben we 25 bieren op tap en vaak ook nog specials op fles.

Onze bieren worden ook in de kerk gebrouwen en vanuit het proeflokaal heb je een mooi uitzicht op de brouwerij en de lagertanks die staan te glimmen op het voormalige altaar.

Er is een uitgebreide kaart voor diner, dus ook voor gezellig eten en shared dining kun je bij ons terecht. Uiteraard passen de gerechten prima bij onze bieren en geven we advies welk bier het beste bij welk gerecht past.

RESERVEREN voor proeverij, borrel en diner kan via de website van ANNA middels deze link...

Mobirise

Proeverijen en Rondleidingen

We serveren ons bier standaard in 25cl glazen, maar ze zijn ook te bestellen in 15cl glazen om zodoende meer verschillende bieren te kunnen proeven. Heb je keuzestress? Kies dan voor een proeverij met verschillende door ons geselecteerde bieren.

Altijd al willen weten hoe je bier maakt? Kom dan op zaterdagmiddag langs bij ANNA. Om 15:00 en om 17:00 uur neemt onze bierambassadeur jullie mee tussen de ketels en tanks van de brouwerij. Hierbij krijg je uitleg over het brouwproces en de geschiedenis van Naeckte Brouwers om vervolgens nog vier bieren te proeven met een lekker hapje erbij! 

Reserveren van een rondleiding kan via de webshop van ANNA: reservering rondleiding

Mobirise

Cultuur

Bij ANNA is er volop ruimte voor creatieve en vermakende initiatieven zoals het poppodium, theater, kunstexposities, talkshow, stand-up comedy, boekenbeurs, workshops, etc.
Op zondagmiddag hebben we “acoustic live”, waarbij een (locale) artiest of singer-/songwriter live muziek ten gehore brengt op het kleine podium.

Kijk op de agenda van ANNA voor de geplande activiteiten. We streven er naar om alle activiteiten vrij toegankelijk te maken, maar af en toe hebben we een concert, theatervoorstelling, cabaret, voordracht of andere activiteit waarvoor een klein bedrag aan entree betaald moet worden. Op de website van ANNA of de Facebook pagina kun je meer informatie vinden over aangepaste openingstijden en evenementen.

Mobirise

ANNA
Amsterdamseweg 22
1182 HD Amstelveen
020 - 889 0731
contact@anna-amstelveen.nl
www.anna-amstelveen.nl

Openingstijden:
maandag & dinsdag: gesloten
woensdag t/m vrijdag: 15:00 - 23:00 uur
zaterdag & zondag: 14:00 - 23:00 uur

RESERVEREN:
reserveren@anna-amstelveen.nl

Mobirise

GERRIT Uithoorn

In januari 2020 hebben we brewpub GERRIT geopend op een unieke locatie in Uithoorn. Je kunt bij GERRIT aankloppen voor bierproeverijen, maar ook voor workshops over bier en bierbrouwen. 

We houden het simpel en strak, net als de ontwerper van het gebouw, Gerrit Rietveld. Geen poespas, wel lekker eten, drinken en brouwen. Het gebouw is van binnen compleet omgetoverd. Op de begane grond staat in het midden, de bar met 15 ambachtelijke en lokale bieren op de tap. Daaromheen veel tafeltjes om samen of met een groep te dineren. Achterin verrijst langzaam aan de brouwerij waar we medio 2022 mee zullen gaan brouwen.

Op 1-hoog is onze ‘playground’ waar je van alles kan spelen: sjoelen, tafeltennis, jeux de boulle, darten of tafelvoetbal! En dan is er nog een complete filmzaal waar we straks films en theater gaan tonen. Echt te gek. Kom snel kijken. Reserveren kan via de site van GERRIT via deze link...

Mobirise

GERRIT
Eten - Drinken - Brouwen

Alfons Arieslaan 1
1422 BP Uithoorn
0297 - 745 800
contact@gerrit-uithoorn.nl
www.gerrit-uithoorn.nl

Openingstijden
woensdag tot en met zondag
15:00 – 23.00 uur

RESERVEREN:
https://www.bookdinners.nl/restaurants/uithoorn/gerrit-eten-drinken-brouwen

Mobirise
Adres

Amsterdamseweg 22                     
1182 HD  Amstelveen

Brouwerij

Telefoon: 020 789 5689    
info@naecktebrouwers.nl 

Proeflokaal ANNA

Telefoon: 020 889 0731
contact@anna-amstelveen.nl
Reserveren: anna-amstelveen.nl

Site was created with Mobirise