Home Brouwerij Historie Crowd Funding Bieren Proeflokaal Verkoop Contact
Home

Kom bier proeven!


We hebben op 24 november j.l. ons eigen proeflokaal ANNA geopend in de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22 in Amstelveen. Hier kun je onze vaste bieren en enkele exclusief voor het proeflokaal gebrouwen bieren proeven, begeleid met een eenvoudige hap.


Bij ANNA is er volop ruimte voor creatieve en vermakende initiatieven zoals het poppodium, theater, kunstexposities, talkshow, talencafé, workshops, etc.


Vanaf mei 2018 zullen de Naeckte bieren ook in de kerk worden gebrouwen en heb je vanaf het proeflokaal een mooi uitzicht op de brouwerij en de lagertanks.Openingstijden


ANNA is open op vrijdag en zaterdag van 15:00 tot 23:00 uur en op zondag van 15:00 tot 20:00 uur.Iedere zondagmiddag hebben we “acoustic live”, waarbij een (locale) artiest of singer-/songwriter live muziek ten gehore zal brengen op het kleine podium.


De donderdagavond gaan we binnenkort inzetten voor concerten, theater, cabaret, voordracht of andere activiteit. Het kan zijn dat hier een klein bedrag aan entree voor betaald moet worden. Zie onze agenda voor de activiteiten.


Op de website van ANNA of de Facebook pagina kun je meer informatie vinden over aangepaste openingstijden en evenementen.


Adres: Amsterdamseweg 22, AmstelveenProeverijen


Indien je geïnteresseerd bent in een proeverij in onze brouwerij of proeflokaal, stuur dan een e-mail naar info@naecktebrouwers.nl met de gewenste dag en tijd dat je wilt komen en het aantal personen dat deel zal nemen. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen om de wensen door te spreken en de afspraak definitief te maken.


Reserveren voor grote groepen of speciale arrangementen is ook mogelijk. Zeker in de Annakerk kunnen we mooie evenementen organiseren. Als je ons per e-mail laat weten wat je wensen zijn, dan laten wij weten wat we hierin kunnen betekenen.Proeven op locatie

We komen regelmatig naar je toe door deelname aan bierfestivals, proeverijen en andere promotionele activiteiten. Op deze pagina vermelden wij de eerstvolgende evenementen waarbij wij aanwezig zullen zijn.


Op dit moment  is er nog niets gepland, dus je kunt beter naar ons proeflokaal komen om ons bier te proeven.
 

  © Copyright  2012-2017  de naeckte brouwers  Amstelveen  Netherlands

Tastings .