Home Brouwerij Historie Bieren Proeflokaal Verkoop Contact

WEBSHOP

Kom bier proeven!


We hebben eind 2017 ons eigen proeflokaal ANNA geopend in de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22 in Amstelveen. Hier kun je onze vaste bieren en enkele exclusief voor het proeflokaal gebrouwen bieren proeven, begeleid met een eenvoudige hap.


Bij ANNA is er volop ruimte voor creatieve en vermakende initiatieven zoals het poppodium, theater, kunstexposities, talkshow, talencafé, workshops, etc.


Sinds november 2018 worden de Naeckte bieren ook in de kerk worden gebrouwen en heb je vanaf het proeflokaal een mooi uitzicht op de brouwerij en de lagertanks.Openingstijden


ANNA is open van donderdag t/m zaterdag van 11:00 tot 23:00 uur en op zondag van 11:00 tot 20:00 uur.


OOK OPEN VOOR LUNCH EN DINER


Op zondagmiddag hebben we regelmatig “acoustic live”, waarbij een (locale) artiest of singer-/songwriter live muziek ten gehore zal brengen op het kleine podium. Kijk op de agenda van ANNA voor de geplande activiteiten.


De donderdagavond gaan we binnenkort inzetten voor concerten, theater, cabaret, voordracht of andere activiteit. Het kan zijn dat hier een klein bedrag aan entree voor betaald moet worden. Zie onze agenda voor de activiteiten.


Op de website van ANNA of de Facebook pagina kun je meer informatie vinden over aangepaste openingstijden en evenementen.


Adres: Amsterdamseweg 22, AmstelveenProeverijen


Indien je geïnteresseerd bent in een proeverij in onze brouwerij of proeflokaal, stuur dan een e-mail naar info@naecktebrouwers.nl met de gewenste dag en tijd dat je wilt komen en het aantal personen dat deel zal nemen. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen om de wensen door te spreken en de afspraak definitief te maken.


Reserveren voor grote groepen of speciale arrangementen is ook mogelijk. Zeker in de Annakerk kunnen we mooie evenementen organiseren. Als je ons per e-mail laat weten wat je wensen zijn, dan laten wij weten wat we hierin kunnen betekenen.


Evenementen

We komen regelmatig naar je toe door deelname aan bierfestivals, proeverijen en andere promotionele activiteiten. Op deze pagina vermelden wij de eerstvolgende evenementen waarbij wij aanwezig zullen zijn.Naeckt in de sneeuw


Naeckt in de Sneeuw is unsere eigene Après-Ski-Party mit Bier, Tanz und Bratwurst. Trek je foutste skipak uit de kast en dans op de beats van DJ Axel en Wunterschlaus, drink de beste Duitse bierstijlen van Naeckte Brouwers en eet zo'n fabuleuze Bratwurst mit Senf en waan je in de grootste skihut von Amstelveen! Eintritt Frei!


Zaterdag 1 februari  2020

ANNA Amstelveen, van 20:00 tot 24:00 uur, gratis entree 

  © Copyright  2012-2019  de naeckte brouwers  Amstelveen  Netherlands

Tastings