Kom bier proeven! 

In ons proeflokaal ANNA, in de voormalige Annakerk, kun je onze vaste bieren en enkele exclusief voor het proeflokaal gebrouwen bieren proeven. In totaal hebben we 25 bieren op tap en vaak ook nog specials op fles.

Onze bieren worden ook in de kerk gebrouwen en vanuit het proeflokaal heb je een mooi uitzicht op de brouwerij en de lagertanks die staan te glimmen op het voormalige altaar.

Er is een uitgebreide kaart voor diner, dus ook voor gezellig eten en shared dining kun je bij ons terecht. Uiteraard passen de gerechten prima bij onze bieren en geven we advies welk bier het beste bij welk gerecht past.

RESERVEREN voor proeverij, borrel en diner kan via de website van ANNA middels deze link...

Mobirise

Proeverijen

We serveren ons bier standaard in 25cl glazen, maar ze zijn ook te bestellen in 15cl glazen om zodoende meer verschillende bieren te kunnen proeven. Heb je keuzestress? Kies dan voor een proeverij met 4 tot 8 verschillende door ons geselecteerde bieren.

Voor groepen is het mogelijk om een proeverij te combineren met een rondleiding door de brouwerij met uitleg over de bieren en het brouwproces. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Reserveren voor grote groepen of speciale arrangementen is ook mogelijk. Zeker in de Annakerk kunnen we mooie evenementen organiseren. Zelf organiseren we een paar keer per jaar een bierfestival.

Mobirise

Cultuur

Bij ANNA is er volop ruimte voor creatieve en vermakende initiatieven zoals het poppodium, theater, kunstexposities, talkshow, stand-up comedy, boekenbeurs, workshops, etc.
Op zondagmiddag hebben we “acoustic live”, waarbij een (locale) artiest of singer-/songwriter live muziek ten gehore brengt op het kleine podium.

Kijk op de agenda van ANNA voor de geplande activiteiten. We streven er naar om alle activiteiten vrij toegankelijk te maken, maar af en toe hebben we een concert, theatervoorstelling, cabaret, voordracht of andere activiteit waarvoor een klein bedrag aan entree betaald moet worden. Op de website van ANNA of de Facebook pagina kun je meer informatie vinden over aangepaste openingstijden en evenementen.

Mobirise

ANNA
Amsterdamseweg 22
1182 HD Amstelveen
020 - 889 0731
contact@anna-amstelveen.nl
www.anna-amstelveen.nl

Openingstijden: 
woensdag tot en met zondag
15.00 – 22.00 uur


RESERVEREN:
reserveren@anna-amstelveen.nl

Mobirise

GERRIT Uithoorn

In januari 2020 hebben we bar/restaurant GERRIT geopend op een unieke locatie in Uithoorn. Je kunt bij GERRIT aankloppen voor bier- en wijnproeverijen, maar ook voor workshops over bier en bierbrouwen.

We houden het simpel en strak, net als de ontwerper van het gebouw, Gerrit Rietveld. Geen poespas, wel lekker eten, drinken en brouwen. Het gebouw is van binnen compleet omgetoverd. Op de begane grond staat in het midden, de bar met 15 ambachtelijke en lokale bieren op de tap. Daaromheen veel tafeltjes om samen of met een groep te dineren. Van een overheerlijke flammkuchen tot een perfecte vis van de dag!

Op 1-hoog is onze ‘playground’ waar je van alles kan spelen: sjoelen, tafeltennis, jeux de boulle, darten of tafelvoetbal! En dan is er nog een complete filmzaal waar we regelmatig films gaan tonen. Echt te gek. Kom snel kijken. Reserveren kan via de site van GERRIT via deze link...

Mobirise

GERRIT
Eten - Drinken - Brouwen

Alfons Arieslaan 1
1422 BP Uithoorn
0297 - 745 800
contact@gerrit-uithoorn.nl
www.gerrit-uithoorn.nl

Openingstijden:
woensdag tot en met zondag
15.00 – 23.00 uur

RESERVEREN:
https://www.bookdinners.nl/restaurants/uithoorn/gerrit-eten-drinken-brouwen

Mobirise
Adres

Amsterdamseweg 22                     
1182 HD  Amstelveen

Brouwerij

Telefoon: 020 789 5689    
info@naecktebrouwers.nl 

Proeflokaal ANNA

Telefoon: 020 889 0731
contact@anna-amstelveen.nl
Reserveren: anna-amstelveen.nl

This site was built with Mobirise