develop your own website

Bokkenbox voor Amstelveense Bokkentocht

Vanwege de beperkende maatregelen ter preventie van COVID-19 is een tocht zoals voorgaande jaren helaas niet mogelijk. Om de voorgaande editie toch een vervolg te geven is gekozen voor de Bokkenbox waarmee je thuis 9 verschillende bokbieren kunt proeven en een voucher ontvangt voor een 10e bokbier in een van de deelnemende café's.

In de bokkenbox zitten allerlei goodies en een bockquiz en beleef je bij wijze van spreken dus alsnog een tocht, maar dan in de veilige thuisomgeving.

Lees hier meer over de bokkenbox...

Mobirise

Nieuw: alcoholarm bier

Na lang experimenteren en het brouwen van vele testbatches zijn we eindelijk tevreden en presenteren wij ons eerste alcoholarme bier LICHTEKOOI.

Sommigen kennen Lichtekooi wellicht nog als session IPA, maar het recept is volledig aangepast en nu een fris citrusachtig lichtblond bier geworden. Van de tap heeft Lichtekooi slechts 0,5% alcohol en van fles (i.v.m. nagisting) <1%. We zijn er vooral trots op dat het ons is gelukt om een alcoholarmbier te brouwen welke niet de overdreven moutzoetigheid heeft die veel andere alcoholarme bieren wel kenmerkt. Het is een heerlijke doordrinker geworden voor de momenten dat je niet teveel alcohol kunt of wilt nuttigen.

Mobirise

Bestel de Naeckte & Friends bierbox

Voor onze brouwerij is vriendschap en saamhorigheid ontzettend belangrijk, bier drink je immers vaak in goed gezelschap! Daarom bieden wij graag bieren aan van bevriende brouwers.

Geniet met deze box naast de nieuwe session ale Meissa van Naeckte ook van heerlijke bierstijlen als een Island Ale van Fortuna Vlieland, Boekweit wit van de Gooise Bierbrouwerij en een blond bier van Fortbrouwerij Duits & Lauret.

Je kunt de Naeckte & Friends bierbox bestellen in onze webshop...

Mobirise

NIEUW: Naeckte Likeur

Deze eerste batch Naeckte Likeur is gemaakt met uit onze Naeckte Non gestookte alcohol en heeft een heerlijk zachte en rijke smaak van koffie, vanille, hazelnoten en chocola. Drink het puur bij de koffie of met een ijsklontje als aperitief.

De likeur bevat geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Bevat gluten, noten en 25% alcohol.

Je kunt de Naeckte Likeur bestellen in onze webshop...

Mobirise

Weer prijzen bij Dutch Beer Challenge 2020

Ook dit jaar zijn onze bieren weer in de prijzen gevallen bij de prestigieuze biercompetitie Dutch Beer Challenge.

Met Naeckte Brouwers ontvingen we bronzen medailles voor onze quadrupel 'Elegast' in de categorie Gerstewijn/Barley Wine en 'Naeckte Bock' in de categorie bock/dubbelbock.
Met ons merk Pontus ontvingen we een bronzen medaille voor de imperial smoked porter 'Allmouth' in de categorie Innovatie Rook.

Hiermee behoren we tot een selecte groep Nederlandse brouwerijen die drie of meer medailles wisten te behalen. Met deze resultaten wisten we ons wederom te presenteren als een absolute kwaliteitsbrouwerij.

Mobirise

Drink onze bieren thuis

15 maart 2020 was een vreemde dag. Door de sluiting van de horeca en overige Corona maatregelen van de overheid lag ons bedrijf opeens vrijwel stil. Horeca was gesloten en iedereen werd opgeroepen om vooral thuis te blijven. Vandaar onze oproep om ons te steunen en onze bieren thuis te drinken. Dat kan door deze te kopen bij lokale winkeliers of door deze te bestellen via onze nieuwe webshop.

Wij zijn zeer trots op de snelheid waarmee ons team het voor elkaar heeft gekregen om binnen een week na de sluiting van de horeca een webshop online te zetten en deze middels een grootschalige mediacampagne onder de aandacht heeft gebracht. Dit toont onze flexibiliteit in moeilijke tijden en onze teamspirit.

Bezoek onze webshop: https://naecktebrouwers.myonline.store/

Mobirise

Naeckte Brouwers nemen aandeel in Pontus

De Naeckte Brouwers nemen een aandeel van 50% en verstevigen daarmee het fundament van Pontus. De samenwerking die al ontstond bij de oprichting van Pontus Brewing in 2013 (als Brouwerij Pampus) wordt versterkt. Het past in de strategie en filosofie om de samenwerking te intensiveren omdat beide brouwerijen elkaar op diverse gebieden aanvullen. De uitdagende bieren van Pontus zijn een perfecte aanvulling op het assortiment van Naeckte Brouwers.

Pontus kan nu gebruik maken van het team van de Naeckte Brouwers en dus meer kennis delen op gebied van brouwen, marketing, sales en logistiek. Nando blijft het gezicht en de drijvende kracht van Pontus Brewing en gaat zich bezighouden met receptontwikkeling, verkoop en marketing.

Mobirise
Adres

Amsterdamseweg 22                     
1182 HD  Amstelveen

Brouwerij

Telefoon: 020 789 5689    
info@naecktebrouwers.nl 

Proeflokaal ANNA

Telefoon: 020 889 0731
contact@anna-amstelveen.nl
Reserveren: anna-amstelveen.nl